Okolje ON/OFF

[sarmetina] Карма

13 Dan 2,239, 17:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analize

Неодамна и кажав збогум на играва. Акаунтов го игра друг играч, а јас, ете така од време на време користам прилика за да видам што се случува...

Добро, катастрофа и не е некој збор кој може да ја опише ситуацијата, но тоа е... нема што да се каже

preberi več »

[sarmetina] Почна Baby Boom акцијата - еве што треба да правите

32 Dan 2,145, 02:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

[sarmetina] Почна Baby Boom акцијата - еве што треба да правите
http://www.erepublik.com/en/article/-sarmetina-baby-boom-1-2325728/1/20
~~shout~~


Дечки, поздрав.

Како што беше најавено, денеска почнува BB акцијата. Иако сум у големи гу … preberi več »

[sarmetina] Нов Baby Boom

54 Dan 2,142, 15:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

[sarmetina] Нов Baby Boom
http://www.erepublik.com/en/newspaper/press24-mk-243233/1
~~~shout~~~


Точно 165 дена по последниот [url=http://www.erepublik.com/preberi več »

[sarmetina] Вистината најмногу боли

73 Dan 1,977, 06:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava[sarmetina] Вистината најмногу боли
http://www.erepublik.com/en/article/-sarmetina-1-2247690/1/20Еј колку време помина откако поселден па … preberi več »

[sarmetina] Успешен Baby Boom - честитам еМакедонци

58 Dan 1,853, 13:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Последната акција за привлекување на нови играчи кој почна пред два дена, ја оценувам за успешна.
Со околу 1400 нови играчи, мислам дека направивме добар прилив, за што ви честитам на сите кои вложивте пред се време, а потоа и виртуелни пари, лебови

preberi več »