Okolje ON/OFF

O mojem časopisu

Odpri Wiki stran

Official newspaper of the President of eMacedonia

ШЕСНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

51 4 dni nazaj Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

МАКЕДОНЦИОВА Е МОЕ ПОСЛЕДНО ОФИЦИЈАЛНО ОБРАЌАЊЕ
Кога се кандидирав ветив дека ќе имаме интересен месец и дека ќе пробам да се потсетиме на старите добри времиња - мислам дека тоа го остваривме - за жал нpreberi več »

ПЕТНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

26 6 dni nazaj Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava
!!!!!!!! STRIKTNA NAREDBA !!!!!!!!OCEKUVAM DA JA POCITUVATE ZA NASE DOBRO MAKEDONCID4 PRESTANETE DA PUKATE,BIDEJKI IM PRAVITE USLUGA DA ZEMAAT PO 10 POeni od bitka i pobrgu ke zavrsi … preberi več »

ЧЕТИРИНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

69 6 dni nazaj Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava


МАКЕДОНЦИ
Бидејки многумина од вас ми пишавте да пробам да имаме нап со двоцефките, јас го пробав тоа и го добив следниот одговор :

Lithelon to Persej Makedonski | 6 minutes ago
Everything from the nicks of your players to … preberi več »

ТРИНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

36 7 dni nazaj Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava
МАКЕДОНЦИБидејки бев пријавен и поади казнени поени добив 3 дневен бан за постирање и коментирање, тоа многу ми ја беше отежнало работата во организацијата која можев и подобра д аја направам со мојот тим од кои Фантомот[/preberi več »

ДВАНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

35 Dan 2,706, 23:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava


МАКЕДОНЦИ


ВИ ПИШАВ ВО КРУЖНИТЕ ПОРАКИ ШТО И КАКО

ОНИЕ КОИ НЕНАМЕРНО НЕ СУМ ВЕ СТАВИЛ ВО КРУЖНИТЕ ПОРАКИ, ЕВЕ УШТЕ ЕДНАШ НАЈДЛАБОКО ИЗВИНЕТЕ, И ПИШЕТЕ МИ ВО ПРИВАТНА ПОРАКА ЗА ДА ВИ КАЖАМ СЕ ШТО ВЕ ИНТЕРЕСИРА
Аpreberi več »