Okolje ON/OFF

Мир

81 5 dni nazaj Published in Bulgaria Bulgaria Politične debate in analize Politične debate in analizeБългария и Сърбия постигнаха договорка за прекратяване на войната помежду си. Споразумението включва следните точки:

1. България и Сърбия прекратяват военните действия помежду си и се съгласяват да не обявяват войнна един на друг чрез ЕВ.

preberi več »

На война

77 Dan 2,677, 23:18 Published in Bulgaria Bulgaria Politične debate in analize Politične debate in analizeВчера, България беше обявена за естествен враг от Сърбия. Към този момент не са ясни причините за това нападение, имаме само спекулации и догадки. Официална комуникация между Сърбия и България не е имало от началото на месеца. За разлика от други … preberi več »

Бавно но славно

67 Dan 2,672, 21:34 Published in Bulgaria Bulgaria Politične debate in analize Politične debate in analize

Здравейте,
Въпреки, че емоциите от току що изминалият референдум не са отихнали още, и всички като че ли само за това искат да говорят, е редно да ви информирам и за всичко останало което се случва през последните дни а и от началото … preberi več »

референдум - РЕЗУЛТАТИ

122 Dan 2,670, 20:37 Published in Bulgaria Bulgaria Politične debate in analize Politične debate in analizeОт ден 2668 до ден 2670 беше проведен референдум по отношение на бъдещата структура на управление на страната при "доброволна" диктатура.Зададените въпроси на референдума бяха както следва:1. Кой от изброените начин … preberi več »

РЕФЕРЕНДУМ

313 Dan 2,668, 08:41 Published in Bulgaria Bulgaria Politične debate in analize Politične debate in analize

Преди седмица беше пусната статия с която бяха призовани всички да изажат своето мнение и позиция по отношение на бъдещата структура на упрвлението на страната под "доброволна" диктатура. Една седмица е предостатъчно време, за да може всеки пожелал,

preberi več »