Okolje ON/OFF

НиколаПартизан - Председник

47 Dan 2,449, 09:33 Srbija Politične debate in analize Politične debate in analizeДа се представим, ја сам Никола. Студент сам I године економије. еРепублик сам почео да играм још 2010. године на позив друга да му будем реферал. Међутим тада ми ово није било занимљиво и престао сам … preberi več »

Упознајте нас - Централна Отаџбинска Управа - Подела 30к7 тенкова

76 Dan 2,437, 13:29 Srbija Politične debate in analize Politične debate in analizeЦентралну Отаџбинску Управу Српске Народне Одбране чине поуздани и млади људи уз неколико ветерана којима је еСрбија на првом месту. Ми се не разликујемо од обичних чланова наше езаједнице. Ратујемо и … preberi več »

[СНО] НЕДЕЉНА ПОДЕЛА 25 КУ 7 ТЕНКИЋА - ЗА БОЉЕ еСУТРА!

115 Dan 2,424, 07:18 Srbija Politične debate in analize Politične debate in analizeПоздрав драги пријатељи,

одржава се још једна од многобројних подела Српскe Народне Одбране.
У новоформираној влади наши … preberi več »

Осврт Српске Народне Одбране на председничке изборе

21 Dan 2,420, 07:05 Srbija Politične debate in analize Politične debate in analize
Помаже Бог браћо и сестре,

Као што и сами знате прошли су још једни избори за председника. Предходни месец је био јако турбулентан на нашој политичкој сцени и многе ствари су већ о томе речене. Ср … preberi več »

[СНО] Нова снага Српске Народне Одбране - Подела 15к7 тенкова недељно

67 Dan 2,413, 13:00 Srbija Politične debate in analize Politične debate in analizeСрпска Народна Одбрана је једна од најстаријих странака у еСрбији. Основана је крајем августа давне 2009. године од стране искрених родољуба и патриота. Од свог настанка до дана данашњег једина је ист … preberi več »