Okolje ON/OFF

For Mission.LAST PART!!!.... Just comment pls !!! Thanks a lot!!! (3/3)

31 Dan 2,540, 04:01 Published in Chile Chile Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

LAST PART....THANKS FOR COMMENTS...

000 0000000
00 00 00
0 * * 0 00
0 0 00
0 **** 0 00
00 00 00
000 00


preberi več »

For Mission. Just comment pls !!! Thanks a lot!!! (2/3)

27 Dan 2,520, 00:00 Published in Chile Chile Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublik

Just comment pls !!! Thanks a lot!!!

preberi več »

Don't Worry Be Happy (Part 1/3) !!! 100 Energy for first 25 comments...

28 Dan 2,493, 09:32 Published in Chile Chile Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Don't Worry Be Happy !!! 100 Energy for first 25 comments...
Don't Worry Be Happy !!! 100 Energy for first 25 comments...
Don't Worry Be Happy !!! 100 Energy for first 25 comments...

preberi več »

За македонскиот идиотизам !!!!

3 Dan 1,846, 13:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analize

Додека има овци за стрижење , ќе има и такви што ќе ги стрижат !!!

Имате ли вие бре луѓе достоинство???!!!???
Имате ли некаква гордост???!!!???
Кога ќе разберете дека додека не се цениш самиот, никој нема да те цени!!!

Организирате удар за он

preberi več »

ПОДЕЛБА на ЛЕБ и ОРУЖЈЕ !!!

823 Dan 1,787, 03:31 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava
Поделба на 3000 Q7 тенка и 10000 Q6 лебчиња

1. VOTE
2. SUB
3. ADD
4. SHOUT

Направи ги сите четири чекори и нема да до … preberi več »