Okolje ON/OFF

Donacioni dhe gjendja e Fabrikes me 18 tetor 2013

12 Dan 2,159, 00:42 Albanija Finance in poslovanje Finance in poslovanje

Fabrika ka pranuar keto donacione nga lojtari MaxTex dhe Last Life (ALWarrior).E falenderojme nga zemra MaxTex dhe Last Life dhe i deshirojme ne shendet ne jete.

Ne process te

preberi več »

Pagesa nga 19 ALL

12 Dan 2,149, 12:50 Albanija Finance in poslovanje Finance in poslovanje

Nga tani, Fabrikashteterore do te paguaje pagat nga 19 ALL per punetoret Shqiptar.

Transferimi i tankeve per ata qe kane punuar keto dy dite eshte bere sot:

Successfully transferred 4 item(s) to Flamur Haradinaj.
Successfully transferred 8

preberi več »

Gjendja dhe punetoret deri me 6 Janar 2013

2 Dan 2,148, 03:37 Albanija Finance in poslovanje Finance in poslovanje

Menaxheri i fabrikes ka bere edhe nje blerje te War Stash, duke mbledhur keshtu 50 gold + bonus loyalty points:Me to jane blere 5 Aluminium mines te reja duke rritur prodhimin

preberi več »

Gjendja dhe punetoret deri me 30 shtator 2013

3 Dan 2,141, 04:03 Albanija Finance in poslovanje Finance in poslovanje

Sabri Hakuli ka dhuruar 8692 ALL si donacion. Me to dhe me ca GOLD tjeter, jane ndertuar 5 Aluminium Mine te reja duke rritur kapacitetin vetanak te prodhimit per 1000 WRAW me shume.preberi več »

Gjendja deri me 23 shtator 2013

0 Dan 2,134, 12:39 Albanija Finance in poslovanje Finance in poslovanje

Kemi shit nje saltpeper se skemi pas ALL per te paguar punetoret dhe tatimet e prodhimit:Jane prodhuar 176 tanke Q7 me 44 punetor:

[img]http://img547.imageshack.us/img547/2708/[/img]

preberi več »