Okolje ON/OFF

O mojem časopisu

Odpri Wiki stran

Regalitatea nu este o modă, este un model *** iar Arta Regala un scop în viață. Liberalismul, Patriotismul și Monarhia vor fi promovate în această publicație interactivă. Abonați-vă!

O secundă *** PL nu este partidul meu!

81 Dan 2,323, 14:32 Romunija Politične debate in analize Politične debate in analize

Salutare Prieteni,
Citeam zilele trecute printr-un comentariu din Presa eRomânească (fiindcă și aici am început să intrăm în declin la capitolul articole bune și de calitate) că „Partidul Liberal nu mai este ceea ce a fost. Păcat!”. … preberi več »

Cum se strică eRepublik *** Pay Attention!

54 Dan 2,308, 02:58 Romunija Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Salutare prieteni,
După un timp îndelungat în care eRepublik s-a tot schimbat de la versiuni vechi la versiuni noi, de la distrugerea modului economic prin moneda unică, de la moartea modului politic și dezinterestul națiunii pentru el, astă … preberi več »

Prin eRepublik e frumos dar nu prea!

10 Dan 2,286, 03:49 Romunija Politične debate in analize Politične debate in analize

Salutare Prieteni,
Acum 10 minute am realizat un fapt important pentru Republică și pentru eRomânia: „noi românii suntem foarte activi în jocul ăsta”. Suntem incredibil de implicați în ceea ce ne-a plăcut aici. Mă uitam câte articole … preberi več »

Ce facem când vrem să renunțăm la eRepublik ?!

27 Dan 2,272, 08:48 Romunija Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Salutare Prieteni,
Începând de anul ăsta mi-am propus să-mi prioritizez un pic viața și s-o las mai moale cu eRepublik (singurul joc în afară de FoE) pe care-l mai joc. Mi-am spus că nu trebuie să pun la suflet ceea ce se petrece aici, … preberi več »

eRomânia înseamnă şi Politică

38 Dan 2,262, 09:09 Romunija Politične debate in analize Politične debate in analize

Că vrem, că nu vrem,
Politica în Republică rămâne un factor important în eViața cetățeanului. Unii consideră că politica de aici se aseamănă cu cea din realitate, că n-are sens să fie membru de partid fiindcă nu câștigă nimic din asta. Am î … preberi več »