Okolje ON/OFF

O mojem časopisu

Odpri Wiki stran

Regalitate sau Artă Regală ! Vă las pe voi să descoperiți diferența *** eLiberalismul, și ePatriotismul vor fi promovate în această publicație interactivă. Abonați-vă!

Country Administration - Tipuri de Legi (Congress)

15 2 dni nazaj Romunija Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublik

Salutare eConfrați,
Consider de bun augur republicarea unui articol mai vechi pe care l-am scris acum 2 ani. Cum actul guvernării în Congress ar trebui să reprezinte un nivelul superior al evoluției și progresului unei națiuni, m-am decis să … preberi več »

Dincolo de Republică stă caracterul omlui (Liberali UNIȚI-VĂ)

39 Dan 2,469, 12:47 Romunija Politične debate in analize Politične debate in analize

Până nu trăiești nu poți înțelege prietenia,
Și asta mi-a demonstrat mie Republica și unii oameni de un profund caracter. Într-o societate atât de virtuală precum Republica există onoare, există speranță, există adevăr. Oamenii se … preberi več »

RO/ENG - Noua Medalie în eRepublik: „Political Veteran”

45 Dan 2,468, 03:30 Romunija Politične debate in analize Politične debate in analize

Citeam zilele trecute în ePresa Românească o idee foarte interesantă care n-a atras deloc atenția, din simplu motiv că n-a fost bine explicată și nici autorul nu și-a dat osteneala în cele 4 fraze, să dea curs acestei idei.

Era o îpreberi več »

După 100 de zile ... M-am întors

61 Dan 2,461, 11:02 Romunija Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Cam atât am stat departe de Republică - 100 de zile și uite că m-a lovit iar nostalgia celor câteva click-uri zilnice pe care nu le mai dăteam. Perioada asta mi-a prins bine, m-am deconectat de la un mecanism care cel puțin din punct de … preberi več »

TO: Furați conturile jucătorilor din eRepublik ?!

46 Dan 2,371, 02:54 Romunija Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Mă miră mereu faptul cum jucători vechi din eRepublik dispar precum spicele de grâu la tăiat. Pentru mine, orice cetățean român care și-a pierdut timpul între 2 și 5 ani în „minunata” noastră Republică, și care vine acum să-și ia „la … preberi več »