Okolje ON/OFF

4-то и 5-то (вонредно) донирање. Извештај.

13 6 dni nazaj Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

понеделник, 15 септември 2014
статија бр. 154


Извештај од четвртото неделно донирање (леб) - одржано на 8 септември и од петтото (вонредно) неделно донирање (леб) - одржано на 10 септември.
Бидејќи многу се потрошија сите, … preberi več »

СОНОТ НА ГОЦЕ. [lazarosaMKD]

51 Dan 2,486, 01:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

среда, 10 септември 2014
статија бр. 153
Сонот на Гоце во легендарниот скеч на к-15 беше сите Македонци да сме сплотени и обединети во една држава.....дали таа држава ќе се вика Канада, А … preberi več »

4-то ДОНИРАЊЕ. ИЗВЕШТАЈ И РЕГРУТАЦИЈА.

23 Dan 2,480, 09:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Finance in poslovanje Finance in poslovanje

четврток, 4 септември 2014
статија бр. 152


Извештај од четвртото неделно донирање, одржано на 1 септември.
Дониравме по најмалку 12 000 енергија во државниот трезор.

СОСТОЈБА ПРЕД 1 НЕДЕЛА.
[img]http://i.imgur.com/[/img] … preberi več »

ТРЕТО ДОНИРАЊЕ. ИЗВЕШТАЈ И РЕГРУТАЦИЈА.

32 Dan 2,472, 07:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analize

среда, 27 август 2014
статија бр. 151


Извештај од третото неделно донирање.
Беа донирани по најмалку 12 000 енергија во државниот трезор за воздушен напад.

МОМЕНТАЛНА СИТУАЦИЈА

preberi več »

МАКЕДОНИЈА ПРЕД БАНКРОТ. Извештај од 2-то донирање.

42 Dan 2,465, 09:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Finance in poslovanje Finance in poslovanje

среда, 20 август 2014
статија бр. 150


Извештај од второто донирање. Се донираа по најмалку 12 000 енергија.

Донатори од ДОНАТОРСКА ГРУПНА ПОРАКА бр. 1

Tiger Macedonia 24 000
Пред: http://prntscr.com/4do66f
Потоа: … preberi več »