Okolje ON/OFF

[МзО] Наредби за ден 2812 [ЕДИТ во 18:45ч]

15 2 dni nazaj Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ukazi bitke Ukazi bitkeЧеситки за успешната акција еМакедонијо. Бараа гума, добија гума :D
Меѓутоа војната не е завршена. Продолжуваме со акцијата, денеска (ден 2811) мораме да ги одбраниме и двете востанија да им го скршим … preberi več »

[МзО]Известување и Наредби ден 2810 [Едит во 12ч]

20 4 dni nazaj Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ukazi bitke Ukazi bitkeСодржина :

1. Кратка воена анализа
2. Закон за донација
3. Заменик МоД
4. Наредби


~ Воена анализа

Изминативе неколку дена беа одлични на воено поле како з … preberi več »

[МзО]Соопштение до нацијата

30 7 dni nazaj Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ukazi bitke Ukazi bitkeПочитувани Македонци,

Вчерашниот ден беше еден од најцрните денови во Македонската е-историја, ден кој што сите ние сакаме да го заборавиме и ден кој што никогаш повеќе не смее … preberi več »

Борба на чети

7 Dan 2,802, 12:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ukazi bitke Ukazi bitke


На повидок е нов турнир кој главно се базира на перформансите на четите но според начинот на кој е напишана објавата можеме да очекуваме и награди за вкупниот резултат на единицата во која … preberi več »

ИЗЕСТУВАЊЕ[МзО]

5 Dan 2,796, 14:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ukazi bitke Ukazi bitke

Со цел за да се следат наредбите полесно и да не се мачите да барате наредби по весници наредбите можете да ги следите на овој линк https://goo.gl/GDuXpV.

Шаутирајте го линков и поставете го на вашите профили за сите да бидат информирани!


Нар

preberi več »