Okolje ON/OFF

O mojem časopisu

Odpri Wiki stran

Life is a gag.Make it fun.

[MoD - Alb] Urdhërat e Luftës për ditën 2340

3 6 ur nazaj Albanija Ukazi bitke Ukazi bitkeKëto janë urdhërat ditore për ditën 2340.
These are the military orders of MoD of Albania for day 2340.


[url=http://www.erepublik.com/en/military/preberi več »

[9GAG] v.10

24 Dan 2,050, 12:41 Albanija Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Hello my friends.


I want to share with you some funny pic. that I made.


1) Kushtrimz troll lvl : Over 9000[img]http://farm8.staticflickr.com/7234/[/img]
preberi več »

[9GAG] v.9- JUST FOR FUN

15 Dan 1,934, 13:53 Albanija Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Hello everyone,

Today I chose to do a funny article to make you laught in this boring game.
I tryed to make some jokes with plato and his changes I hope you like it.
Enjoy it!


1. Someone got her bh :/
[img]http:[/img] … preberi več »

[9GAG] v.8 , GO HOME PLATO YOU'RE DRUNK

42 Dan 1,826, 09:25 ZDA Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Hello everyone,

I know you missed me but I'm back with this BOOM article so let's start less words , today I will try to make you laught coz I'ts boring... So vote it to top5


1. AWESOMEEEE 5% !
[IMG]http://i48.tinypic.com/[/img] … preberi več »

Ministria e Imigracionit ( Pranimi i CZ Shqiptare )

22 Dan 1,772, 04:24 Albanija Politične debate in analize Politične debate in analize

Pershendetje te gjithve,Pas marrveshjes me Fyromin kemi marrur nje territor dhe kjo na mundeson te mbajme kongres kete muaj qe do te thote se mund te japim nenshtetesi … preberi več »