Вклучи/Исклучи амбиент

ВОЈВОДИ ТЕТОВО - ПОМОШ ЗА АНДРЕЈ !!!

20 Ден 2,030, 03:51 Република Македонија Финансиски деловни активности Финансиски деловни активности

Дојде време кога треба да се помогне, да се тргне настрана ривалството и клубските бои.
Навивачката група ВОЈВОДИ во петок и во сабота навечер пред кафичите Републик, Амнезија и Диверсо ке постави кутии со цел собирање на финансиски средства кој ке

прочитај повеќе »

OUR SAVIOR ..

5 Ден 1,858, 04:47 Шпанија Друштвени односи и забавен живот Друштвени односи и забавен живот

this is truth about that why the end of the world didnt came !!!
Chuck Norris just shared a story that he couldnt sing that song Good Morning Noone .. and he decided to save the world once again !!
[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/[/img]

прочитај повеќе »

Македонски Амбасадор во еШпанија

20 Ден 1,850, 10:20 Шпанија Политички дебати и анализа Политички дебати и анализа


Здраво Пријатели !
Како што видовте во амбасадорската статија јас бев избран за да ја вршам таа функција во Шпанија.


Шпанија економски има 9/ … прочитај повеќе »

BRATSKO - SESTRINSKI RUCEK

1 Ден 1,833, 01:55 Република Македонија Друштвени односи и забавен живот Друштвени односи и забавен живот

SE KANAT SITE PRIJATELI I NEPRIJATELI NA BRATSKO SESTRINSKI RUCEK !!!

прочитај повеќе »

РЕАЛНОСТА ВО МАКЕДОНИЈА !!!!

21 Ден 1,832, 11:11 Република Македонија Друштвени односи и забавен живот Друштвени односи и забавен живот

Бидејќи навивањето и национализмот се тесно поврзани на Балканите, сакам да искоменитрам нешто во врска со случувањата во главниот град.
Имено празникот на шиптарското знаме се празнува веќе цела недела, може да се каже дека ни дадоа одличен приме

прочитај повеќе »