Вклучи/Исклучи амбиент

Кандидатура за претседател [НЕНОДС]

84 Ден 2,905, 09:39 Објавено во Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Политички дебати и анализа Политички дебати и анализа

Почитувани македонци дојде време да се кандидирам и ја за Претседател на еМакедонија после долго размислување одлучив дека овој месец можам да одвојам слободно време за позицијата еПретседател на еМакедонија.
Некои од вас ме познаваат лично некои не

прочитај повеќе »

New Elite MU - Red Fury II Division

103 Ден 2,896, 11:44 Објавено во Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Друштвени односи и забавен живот Друштвени односи и забавен живот

Greetings soldiers of the New World!

It is on our great pleasure to announce the creation of the new Elite Military Unit – Red Fury II Divison
We are прочитај повеќе »

Подготовки за пакови Д2 [НЕНОДС]

28 Ден 2,848, 12:24 Објавено во Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Воена анализа Воена анализа

Како што знаете минатиот месец успеавме да опремиме неколку д2 акаунти кои што од ден во ден стануваат се подобри во нивната дивизија и даваат дополнителен придонес во зајакнување на македонската втора дивизија.

Бидејки минатата акција беше успешн

прочитај повеќе »

Д2 инвестиција и организација [НЕНОДС]

78 Ден 2,843, 09:45 Објавено во Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Политички дебати и анализа Политички дебати и анализа

Снабдувањето со пакови на Д2 акаунти заврши успешно.Малце нервози неколку ноќи не преспиени меѓутоа успеавме за сите што одлучивме да земеме пацкови (инфантри и повер пак).

Според моите информации опремени и активни акаунти за овој месец имаме 12,

прочитај повеќе »

Мобилизација на Д2 играчи ! [NENODS]

53 Ден 2,809, 10:26 Објавено во Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Воена анализа Воена анализа

Статијава ја пишувам со една единствена цел, а тоа е да сите играчи од Д2 македонци кој сметаат дека можат помогнат на татковината а притоа користат инфантри кит и power pack да се пријават со цел да направиме кружна порака во која сите играчи([url=

прочитај повеќе »