배경화면 on/off

Intervju s hrvatinom

74 2,601일 09:57 Slovenia에 게시 Slovenia 사회적 상호 작용 및 오락 사회적 상호 작용 및 오락

V navadi je, da se predsedniški kandidat pred volitvami predstavi potencialnim volilcem preko intervjuja. Vodstvo Sproščenih me je zato prepričalo, da sem hrvatinu, ki se v tem mesecu poteguje za predsedniški stolček, zastavila nekaj vprašanj, da bi

확장 »

Vseslovenski eRep piknik: 7.9.2013

72 2,115일 10:42 Slovenia에 게시 Slovenia 사회적 상호 작용 및 오락 사회적 상호 작용 및 오락

Zaradi bolezni in posledične odsotnosti Maničnega Poeta smo bili prisiljeni začeti iskati nov prostor za piknik. Sprva je kazalo bolj slabo, ker so vsi primerni prostori v glavnem že zasedeni, ampak po zahvali Weendy in Fidela je situacija rešena.

확장 »

Intervju s KrMo / Interview with KrMa

53 2,113일 11:27 Slovenia에 게시 Slovenia 사회적 상호 작용 및 오락 사회적 상호 작용 및 오락

SLO version:

KrMa se mi je zdel zanimiv igralec že takrat, ko sem ga prvič opazila. Izpostavlja se redko, a takrat, ko se, se takoj vnamejo divji prepiri. Očitkov na njegov račun je veliko, mnogo jih izvira iz preteklosti. Sama z njim … 확장 »

Neo - epilog

18 2,113일 05:03 Slovenia에 게시 Slovenia 사회적 상호 작용 및 오락 사회적 상호 작용 및 오락

Ko sem pisala članek Plato vs. Neo, me je skrbelo, da ne bo posebnega odziva. Da bo članek životaril na drugi strani seznama z zanemarljivim številom glasov. Na donacije si nisem drznila upati. Izkazalo se je, da gre za eno tistih priložnosti v ž

확장 »

Plato vs. Neo

79 2,101일 00:06 Slovenia에 게시 Slovenia 사회적 상호 작용 및 오락 사회적 상호 작용 및 오락

Večina vas ve, da imava z Ap4rTheAdom 16-mesečnega sina, ne veste pa, da je bil rojen z deformacijo desnega stopala. Pri deformaciji, ki se imenuje ekvinovarus, je stopalo v gležnju zasukano navznoter in ga ni mogoče spraviti v normalen položaj.

확장 »