Ambijent uključi/isključi

[MZZ eRS] Veleposlaniki

9 Dan 2,725, 00:30 Objavljeno u Slovenia Slovenia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeZunanje ministrstvo se je odločilo, da v tem mesecu zopet uvede veleposlanike. Naloga veleposlanikov bo kot prvo predstavljati Slovenijo v državi, kjer bodo delovali, ter … čitaj više »

[Vlada RS] Predstavitev ekipe - April 2015

34 Dan 2,694, 12:09 Objavljeno u Slovenia Slovenia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

Pozdrav vsem državljankam in državljanom!

Najprej naj povem, da je prav poseben občutek, ko se kot zaprisežen dvokliker zadnjih mesecev zbudiš v predsednika. Ampak kakorkoli že, ljudstvo je spregovorilo in jaz seveda ne bom ostal nem. Zatorej tem

čitaj više »

[Vlada RS] - Malo mešano na žaru

28 Dan 2,687, 11:13 Objavljeno u Slovenia Slovenia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeSpoštovane edržavljanke in edržavljani, predvsem SmoothZiga,

Si dolgo čakal tole a? :P
1. Vojaške aktivnosti v prihodnih dneh

Nekateri že veste nekateri ne, … čitaj više »

[Vlada RS] - Resource Wars - zaključek

62 Dan 2,630, 13:04 Objavljeno u Slovenia Slovenia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeSpoštovane državljanke, cenjeni državljani!

Z veseljem vam sporočamo, da nam je uspel veliki met. :) Kot že veste, so se v eventu, ki sicer še traja, ampak je za nas že … čitaj više »

[Vlada RS] - Resource Wars

40 Dan 2,624, 04:13 Objavljeno u Slovenia Slovenia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeDrage državljanke, cenjeni državljani.

V prejšnjih tednih so nas admini na facebooku obvestili, da se nekaj pripravlja, v petek pa smo končno izvedeli, kaj je pred nami. … čitaj više »