Ambijent uključi/isključi

Obvestilo

34 Dan 2,787, 12:21 Objavljeno u Slovenia Slovenia Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitkuSpoštovani državljani in državljanke

Včeraj so čile napadle Francijo in tudi uspešno pristale, zaredi nevarnosti,ki jo Čile predstavljamo smo se odločili, da prekinemo trenutne trening vojne, ki … čitaj više »

Literarno tekmovanje

10 Dan 2,765, 08:30 Objavljeno u Slovenia Slovenia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize
Pozdravljeni!


Vlada RS prireja literarno tekmovanje, da se malo popestri dogajanje v eSloveniji.


Pravila:
-Sodeluje … čitaj više »

Vlada-RS Novice

16 Dan 2,762, 01:22 Objavljeno u Slovenia Slovenia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeSpoštovane edržavljanke in edržavljani!

1. Vojaške aktivnosti

Trenutno imamo dve trening vojni, eno s Švico, drugo pa z Avstrijo. V Avstriji vračamo vse regije (mirno lahko podprete), vendar bomo … čitaj više »

[MZZ eRS] Poročila veleposlanikov in dogajanje po svetu

12 Dan 2,745, 01:06 Objavljeno u Slovenia Slovenia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize
Na začetku tega mandata smo se odločili, da bomo uvedli ambasadorje, ki bodo poročali o dogajanju v tujih državah a žal ni bilo skoraj nikakršnega odziva kar je bilo … čitaj više »

[MZZ eRS] Veleposlaniki

9 Dan 2,726, 00:30 Objavljeno u Slovenia Slovenia Političke rasprave i analize Političke rasprave i analizeZunanje ministrstvo se je odločilo, da v tem mesecu zopet uvede veleposlanike. Naloga veleposlanikov bo kot prvo predstavljati Slovenijo v državi, kjer bodo delovali, ter … čitaj više »