Ambijent uključi/isključi

ММ Акција [ПРЕТПЛАТУВАЊЕ]

61 Dan 1,303, 02:36 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaПред 2 дена најавив ММ Акција и денес ги објавувам весниците.Прво што треба да направите е да се претпл … čitaj više »

ММ Акција [ПРИЈАВУВАЊЕ]

117 Dan 1,301, 07:30 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Не сум пишал статија долго време,освен оние што Плато ми ги избриша и што јадев привремен бан заради тоа... ама нема везе.
Еве ме после некое време,ви се обраќам преку мојот весник...
Знам колку секој од вас го посакува Media Mogul медалот,з

čitaj više »

Ученици (Стрип број 1)

56 Dan 1,273, 02:23 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Решив и јас да почнам да правам еРепублик стрипови.Денес можете да го видите првиот број,а понатаму и другите изданија доколку имам мотивација.Се надевам ќе ви се допадне.


За поголема слик

čitaj više »

Hail ScymeX !

22 Dan 1,272, 01:29 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Оваа статија требаше да излезе пред некој ден,ама поради големите bug-ови во играта немав шанси да ја напишам.Се работи за војната со еИталија и италијанецот Colinar.Нема да пишувам многу се ќе проследите низ слики...

ScymeX vs Colinar - тоа е

čitaj više »

Лаком 'гз !

21 Dan 1,271, 02:48 Makedonija (FYROM) Financijsko poslovanje Financijsko poslovanjeСите добро знаете дека се појавија долго очекуваните промени.Кога се појавија промените админиве нешто заебале па се мучеа да ја попраат играта,ама не сакам за тоа да пишум.Р … čitaj više »