Ambijent uključi/isključi

GOLD GOLD GOLD!

68 prije 14 sati Makedonija (FYROM) Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje

I will give you 0.5 gold if you click the circle on this link : http://www.buxvertise.com/icon.php?i=11322

It is very simple. Just a click!

Comment the number of your click. (ex. click 29)

Thanks.

ПС: Ова е ново кругче така да сите

čitaj više »

Доделувам по 2 голд!

0 prije 7 dana Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Доделувам 2 голд на секој што ќе ми направи услуга и ќе се регистрира преку мој линк. Не барам ништо повеќе освен едноставна регистрација за која се потребни 2 минути. Сите заинтересирани нека ми пишат во инбокс!

čitaj više »

Предлог за ПРЕТСЕДАТЕЛКА на еМакедонија!

64 Dan 1,371, 07:36 Makedonija (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

После ова "договрот за мир" со еГрција сватив дека до сега само нашиот ценет Струмјанин бил добаре претседател без никакви грешки.Секој што се кандидирал и што победил на изборите по некое време направил некоја грешка,некоја утка поради

čitaj više »

Не штедете кога се работи за Македонија!

17 Dan 1,365, 17:31 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaПишувам статија после точно 53 дена.Овојпат нема да да ви барам претплати,нема да организирам ММ акции или акции за додавање на пријатели...
Со оваа статија сакам да прене … čitaj više »

ONE Add as a friend project! [ENG][INT]

92 Dan 1,312, 07:54 Makedonija (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaAs i said my English is bad but you'll understand me :)

6 days ago i organized [url=http://www.erepublik.com/en/article/one-media-mogul-project-subscribe-part-čitaj više »