Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Grekos

-.- Тој ги премина сите граници -.-

18 Dan 1,324, 06:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Здраво повторно...немаФ напишано статија подолго време одкако зедов медалче(бев на одмор со златото) и затоа немав време да напишам нешто, т.е да тролнам/спамнам...а и право немав намера да пишам статија ама [url=http://www.erepublik.com/en/citizen/

čitaj više »

[Важно]Се бара! Edit:[Се најде xD]

14 Dan 1,306, 09:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize

...Партија која е расположена да ми ја поддржи мојата идеја да станам конгресмен.

Јас сам ќе се борам за моите гласови на демократски начин и БЕЗ КУПУВАЊЕ!

Што ако станам конгресмен? Нема да давам ситизеншит воопшто :D

Шала настрана, ќе прав

čitaj više »

HAIL CRO! HAIL MKD! [international]

18 Dan 1,292, 05:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Its my first article which i will write on English(sry if i make some mistakes, i wont use any translator and i will write by my own).

For the first time, we aka Macedonians, will have war with respectable "enemy"(read brothers in real life).

čitaj više »

Scymex's strenght [the truth]

10 Dan 1,289, 10:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Сега знаете кој беше иницијатор(читај плачо или лигајчар) за намалувањето на силата и рангот на Ѕсумех...да да тој ломпел кој немаше да биде рамноправен во дуел - 1 vs 1 со нашиот најдобар тенк.
Зарем ќе можеше ломпел да доживее за прв пат пораз во

čitaj više »

Можно сценарио...10 ФРОНТА!

54 Dan 1,288, 10:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Дали тоа е следното сценарио на хрватска и грција за да не спречат во напредувањето и освојувањето на грчките територии.

Поглет на можните фронтови ===> Слика[

čitaj više »