Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Grekos

Пронајди ја разликата.

8 Dan 1,375, 04:13 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Мое мислење за последните случувања на нашиов крвав Балкан.

Прво, да започнеме со повторното бришење на румуните.
http://www.erepublik.com/en/Hungary/law/81580

Потоа со законот кој беше пуштен од страна на Србија.
http://www.erepublik.com/en/

čitaj više »

Време е да ги распалиме базуките!

10 Dan 1,372, 04:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Мој предлог до владата, да се заангажира да ја спроведе оваа идеа.

Да се направи официјална статија од Мод-от, кадешто ќе се повикаат сите македонци, а може и странци, КОЛЕКЦИОНЕРИ на базуки за бркање медалчиња и слично, да ги потрошат своите базу

čitaj više »

[Договорот за "МИР"]What we give in Skopje? Nothing.

11 Dan 1,370, 10:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Еве ви линк
http://www.erepublik.com/en/article/day-15-sos-protash-eirhnhs--1846836/1/20
Мал превод

These days we approached the part of Skopje for the conclusion of peace. Before and shortly after diapragmatefeseis reached an agreement which

čitaj više »

На бабати Ванѓа, внук од втор брачед сестра

4 Dan 1,367, 06:31 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Чисто за архива и да има на што да си се смеан кога ми е досадно.


ZooM


ZooM

[

čitaj više »

Губиме?

16 Dan 1,358, 08:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Дали губиме во раните утрински часови или да?

Статијава нема да ја полнам со букви, само ќе ставам некое сличе.


ZooM


[url=

čitaj više »