Fond on/off

ВОЈВОДИ ТЕТОВО - ПОМОШ ЗА АНДРЕЈ !!!

20 2,030 jour, 03:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Affaires et finance Affaires et finance

Дојде време кога треба да се помогне, да се тргне настрана ривалството и клубските бои.
Навивачката група ВОЈВОДИ во петок и во сабота навечер пред кафичите Републик, Амнезија и Диверсо ке постави кутии со цел собирање на финансиски средства кој ке

en savoir plus »

OUR SAVIOR ..

5 1,858 jour, 04:47 Published in Spain Spain Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

this is truth about that why the end of the world didnt came !!!
Chuck Norris just shared a story that he couldnt sing that song Good Morning Noone .. and he decided to save the world once again !!
[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/[/img]

en savoir plus »

Македонски Амбасадор во еШпанија

20 1,850 jour, 10:20 Published in Spain Spain Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques


Здраво Пријатели !
Како што видовте во амбасадорската статија јас бев избран за да ја вршам таа функција во Шпанија.


Шпанија економски има 9/ … en savoir plus »

BRATSKO - SESTRINSKI RUCEK

1 1,833 jour, 01:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

SE KANAT SITE PRIJATELI I NEPRIJATELI NA BRATSKO SESTRINSKI RUCEK !!!

en savoir plus »

РЕАЛНОСТА ВО МАКЕДОНИЈА !!!!

21 1,832 jour, 11:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Бидејќи навивањето и национализмот се тесно поврзани на Балканите, сакам да искоменитрам нешто во врска со случувањата во главниот град.
Имено празникот на шиптарското знаме се празнува веќе цела недела, може да се каже дека ни дадоа одличен приме

en savoir plus »