Fond on/off

Кандидатура за претседател [НЕНОДС]

84 2,905 jour, 09:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Почитувани македонци дојде време да се кандидирам и ја за Претседател на еМакедонија после долго размислување одлучив дека овој месец можам да одвојам слободно време за позицијата еПретседател на еМакедонија.
Некои од вас ме познаваат лично некои не

en savoir plus »

New Elite MU - Red Fury II Division

103 2,896 jour, 11:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Greetings soldiers of the New World!

It is on our great pleasure to announce the creation of the new Elite Military Unit – Red Fury II Divison
We are en savoir plus »

Подготовки за пакови Д2 [НЕНОДС]

28 2,848 jour, 12:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analyse de guerre Analyse de guerre

Како што знаете минатиот месец успеавме да опремиме неколку д2 акаунти кои што од ден во ден стануваат се подобри во нивната дивизија и даваат дополнителен придонес во зајакнување на македонската втора дивизија.

Бидејки минатата акција беше успешн

en savoir plus »

Д2 инвестиција и организација [НЕНОДС]

78 2,843 jour, 09:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Снабдувањето со пакови на Д2 акаунти заврши успешно.Малце нервози неколку ноќи не преспиени меѓутоа успеавме за сите што одлучивме да земеме пацкови (инфантри и повер пак).

Според моите информации опремени и активни акаунти за овој месец имаме 12,

en savoir plus »

Мобилизација на Д2 играчи ! [NENODS]

53 2,809 jour, 10:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analyse de guerre Analyse de guerre

Статијава ја пишувам со една единствена цел, а тоа е да сите играчи од Д2 македонци кој сметаат дека можат помогнат на татковината а притоа користат инфантри кит и power pack да се пријават со цел да направиме кружна порака во која сите играчи([url=

en savoir plus »