Fond on/off

Предлог за ПРЕТСЕДАТЕЛКА на еМакедонија!

64 1,371 jour, 07:36 République de Macédoine (ARYM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

После ова "договрот за мир" со еГрција сватив дека до сега само нашиот ценет Струмјанин бил добаре претседател без никакви грешки.Секој што се кандидирал и што победил на изборите по некое време направил некоја грешка,некоја утка поради

en savoir plus »

Не штедете кога се работи за Македонија!

17 1,365 jour, 17:31 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementПишувам статија после точно 53 дена.Овојпат нема да да ви барам претплати,нема да организирам ММ акции или акции за додавање на пријатели...
Со оваа статија сакам да прене … en savoir plus »

ONE Add as a friend project! [ENG][INT]

92 1,312 jour, 07:54 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementAs i said my English is bad but you'll understand me :)

6 days ago i organized [url=http://www.erepublik.com/en/article/one-media-mogul-project-subscribe-part-en savoir plus »

ONE Media Mogul project (Subscribe part)[ENG][INT]

93 1,307 jour, 06:24 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement2 days ago i organized ONE Media Mogul project in witch you put your newspaper … en savoir plus »

ONE Media Mogul project [ENG][INT]

273 1,304 jour, 08:07 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement
My English is bad but i hope you will understand !

I would like to organize Media Mogul project for all country members of ONE.ONE countries help each other in … en savoir plus »