Fond on/off

ПОДЕЛБА НА ЛЕПЧЕ СО ПАРИЧКА (ЗАВРШЕНО)

95 1,873 jour, 16:24 République de Macédoine (ARYM) Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Делам храна, поделбата ќе заврши за 2 дена (07.01.2013 23:59).
Имам земено доста К2 леб, па на крајот на поделбата, вкупниот леб ќе го поделам на сите.
[img]http://www.englishexercises.org/makeagame/my_documents/my_pictures/2010/feb/7Z5_bread.png[[/img]

en savoir plus »

ВТОРАТА ДИВИЗИЈА НА еМАКЕДОНИЈА

5 1,871 jour, 08:34 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Сега ќе ви ги соопштам топ 10 активни (подредени по сила) македонски играчи кои се во втора дивизија:

01. Lazio16
Сила: 12,580.50
Ранк: Национален Херој **
Инфлуенс за еМакедонија: 880,174

02. huroto
Сила: 11,401.37
Ранк: Врховен Маршал **

en savoir plus »

ПРВАТА ДИВИЗИЈА НА еМАКЕДОНИЈА

12 1,866 jour, 06:55 République de Macédoine (ARYM) Analyse de guerre Analyse de guerre

Со последниот Baby Boom бројот на играчите во еМакедонија се зголеми за околу 1500, а со тоа и бројот на играчите во Д1. Тие придонесоа за победи во војните на еМакедонија, но исто така и играчите кои од порано се во играва.
Сега ќе ви ги соопштам т

en savoir plus »

XXXXXXXXXXXXXXXXXXx

4 1,845 jour, 11:58 République de Macédoine (ARYM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

XXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXX
XXXXXXXXXXXX
XXXXXXXX
XXXXXXXXXXX
Поздрав од WajaX … en savoir plus »

ВИЦОВИ :)

2 1,841 jour, 10:09 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

· Синот: Мамо ти ме излажа...
Мајката: Кога сине ?
Синот: Ти ми кажа дека мојот помал брат е АНГЕЛ ?
Мајката: Да така ти кажав..
Синот: Тогаш зошто не леташе кога го фрлив низ БАЛКОНОТ?

· Ќерката - Мамо, мамо, Гоце ми го покажа

en savoir plus »