Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Official newspaper of the President of eMacedonia

ШЕСНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

33 il y a 10 heures Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

МАКЕДОНЦИОВА Е МОЕ ПОСЛЕДНО ОФИЦИЈАЛНО ОБРАЌАЊЕ
Кога се кандидирав ветив дека ќе имаме интересен месец и дека ќе пробам да се потсетиме на старите добри времиња - мислам дека тоа го остваривме - за жал нen savoir plus »

ПЕТНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

26 il y a 3 jours Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement
!!!!!!!! STRIKTNA NAREDBA !!!!!!!!OCEKUVAM DA JA POCITUVATE ZA NASE DOBRO MAKEDONCID4 PRESTANETE DA PUKATE,BIDEJKI IM PRAVITE USLUGA DA ZEMAAT PO 10 POeni od bitka i pobrgu ke zavrsi … en savoir plus »

ЧЕТИРИНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

69 il y a 4 jours Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement


МАКЕДОНЦИ
Бидејки многумина од вас ми пишавте да пробам да имаме нап со двоцефките, јас го пробав тоа и го добив следниот одговор :

Lithelon to Persej Makedonski | 6 minutes ago
Everything from the nicks of your players to … en savoir plus »

ТРИНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

36 il y a 5 jours Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement
МАКЕДОНЦИБидејки бев пријавен и поади казнени поени добив 3 дневен бан за постирање и коментирање, тоа многу ми ја беше отежнало работата во организацијата која можев и подобра д аја направам со мојот тим од кои Фантомот[/en savoir plus »

ДВАНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

35 il y a 7 jours Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement


МАКЕДОНЦИ


ВИ ПИШАВ ВО КРУЖНИТЕ ПОРАКИ ШТО И КАКО

ОНИЕ КОИ НЕНАМЕРНО НЕ СУМ ВЕ СТАВИЛ ВО КРУЖНИТЕ ПОРАКИ, ЕВЕ УШТЕ ЕДНАШ НАЈДЛАБОКО ИЗВИНЕТЕ, И ПИШЕТЕ МИ ВО ПРИВАТНА ПОРАКА ЗА ДА ВИ КАЖАМ СЕ ШТО ВЕ ИНТЕРЕСИРА
Аen savoir plus »