Fond on/off

На война

77 il y a 7 jours Published in Bulgaria Bulgaria Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesВчера, България беше обявена за естествен враг от Сърбия. Към този момент не са ясни причините за това нападение, имаме само спекулации и догадки. Официална комуникация между Сърбия и България не е имало от началото на месеца. За разлика от други … en savoir plus »

Бавно но славно

67 2,672 jour, 21:34 Published in Bulgaria Bulgaria Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Здравейте,
Въпреки, че емоциите от току що изминалият референдум не са отихнали още, и всички като че ли само за това искат да говорят, е редно да ви информирам и за всичко останало което се случва през последните дни а и от началото … en savoir plus »

референдум - РЕЗУЛТАТИ

122 2,670 jour, 20:37 Published in Bulgaria Bulgaria Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesОт ден 2668 до ден 2670 беше проведен референдум по отношение на бъдещата структура на управление на страната при "доброволна" диктатура.Зададените въпроси на референдума бяха както следва:1. Кой от изброените начин … en savoir plus »

РЕФЕРЕНДУМ

313 2,668 jour, 08:41 Published in Bulgaria Bulgaria Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Преди седмица беше пусната статия с която бяха призовани всички да изажат своето мнение и позиция по отношение на бъдещата структура на упрвлението на страната под "доброволна" диктатура. Една седмица е предостатъчно време, за да може всеки пожелал,

en savoir plus »

[Диктаторско] ВИЕ СТЕ НА ХОД!

197 2,661 jour, 13:05 Published in Bulgaria Bulgaria Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Настъпи моменът да решим сериозно каква форма на управление ще има държавата следващите месеци, с оглед на промените от плато, както и заради възможността от налагане на диктатура спрямо нас, от държава с много пари.
Идеята на тази статия е да почне

en savoir plus »