Fond on/off

Српска Народна Одбрана - Страначки избори + подела

43 il y a 5 jours Published in Serbia Serbia Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПомаже Бог браћо и сестре,

Српска Народна Одбрана, након преброђене турбуленције која је захватила нашу странку, а коју смо брзо окончали, поново суверено стоји на политичкој сцени еСрбије. То док … en savoir plus »

Српска Народна Одбрана - Конгресни избори + подела 20 ку7 тенкова!

90 2,560 jour, 14:26 Published in Serbia Serbia Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques


Помаже Бог браћо и сестре!

Овај месец био је веома успешан за нашу странку. Успели смо да се вратимо у топ5 и уђемо у конгрес. Савет Српске Народне Одбране се конституисао и овом приликом позивам све … en savoir plus »

[СНО] Ово је наш ЦОУ + подела 100 ку7 тенкова!

158 2,529 jour, 01:00 Published in Serbia Serbia Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublikПомаже Бог браћо и сестре!

Овај месец био је веома турбулентан за нашу странку. Прошли месец нисмо успели да уђемо међу топ5, али овај … en savoir plus »

Српска Народна Одбрана - Страначки избори + подела

17 2,520 jour, 19:44 Published in Serbia Serbia Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesДраги чланови СНО,

Пред нама су још једни избори за председника странке, и са задовољством вас обавештавамо да је Централна Отаџбинска Управа изабрала за кандидата Будалимира. На вама је да свој гл … en savoir plus »

Пет година Српске Народне Одбране + подела 35 к7 тенкова

164 2,497 jour, 15:49 Published in Serbia Serbia Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПомаже Бог браћо и сестре,

Као да је јуче било када се наша дружина окупила и основала Српску Народну Одбрану. Изгнаници из Српске Конзервативне Странке, странке која је нашим протеривањем изгубила … en savoir plus »