Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Претплатете се ( Subscribers )

Пролетери од целиот свет - обединете се!

2 il y a 5 heures Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Пролетери од целиот свет - обединете се!


Сојуз на комунисти на Македонија: http://www.erepublik.com/en/party/sojuz-na-komunisti-3649/1


en savoir plus »

Banana states

6 2,510 jour, 19:21 Published in Russia Russia Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Who lives in the Balkans knows best...

Slovenia ( Bankruptcy, Setback from the achieved level of economic development in Yugoslavia )

Croatia ( Bankruptcy, moving out
en savoir plus »

Hello

6 2,287 jour, 15:16 Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement
Long live Japan \o/

Long live Macedonia \o/

Long live the nation of sun \o/
Greetings from Kumanovo :D

[img]http://3.[/img] … en savoir plus »

Дојава

6 2,009 jour, 10:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Од утре ден 2010 еМакедонија започнува да ги носи победите во битките со еТурција (еГрција) со минимална разлика, секогаш резултатот ќе варира во наша корист 50,05 до max 50, 95 %.Организирано удирање обавезно, без огромни тенкања цел ден.

en savoir plus »

Македонска дипломатија ?!

31 1,858 jour, 07:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques
Како што сите знаете, или бар поголем дел од Вас, Чешка Република е Македонско ПТО.


Нема ниту ед … en savoir plus »