Fond on/off

Kandidatura za predsedatel na eRepublika Makedonija

11 2,175 jour, 13:16 République de Macédoine (ARYM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Изгласајте ме за председател и ќе биде ѓоа ВАКВОато:
- за сите ке има бустери за тренирање,
- За секоја ракетара ќе се обезбеди потребно оружје и пари (Преку закон за донација од НБРМ) (Нема потреба ДА СЕ ПУКА ЗА МАКЕДОНИЈА РАКЕТАТА)
- SEKOJ

en savoir plus »

Kandidatura za predsednik na KONGRES, PARLAMENT ITAKANATAKA [NINJA] Re-EDIT

0 1,962 jour, 15:35 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Изгласајте ме за председател (на Конгрес) и ќе биде ѓоа ВАКВОато:
- за сите ке има бустери за тренирање,
- За секоја ракетара ќе се обезбеди потребно оружје и пари (Преку закон за донација од НБРМ) (Нема потреба ДА СЕ ПУКА ЗА МАКЕДОНИ

en savoir plus »

Кандидатура за председател (на Конгрес) [NINJA]

39 1,686 jour, 02:03 République de Macédoine (ARYM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Изгласајте ме за председател (на Конгрес) и ќе биде ѓоа ВАКВОато:
- за сите ке има бустери за тренирање,
- За секоја ракетара ќе се обезбеди потребно оружје и пари (Преку закон за донација од НБРМ) (Нема потреба ДА СЕ ПУКА ЗА МАКЕДОНИ

en savoir plus »

ДЕНЕС МИ Е eРОДЕНДЕН......[NINJA]

20 1,518 jour, 11:49 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Денес е денот (16.01) кога пред 1 година се заразив со играва.
Признавам, се навлеков.


На некоја страна (он.нет мислам),прочитав за играва , си креирав профил, ги прочитав сите достапни тутроијали и трк н

en savoir plus »

[NINJA] ИНФО ЗА М_Ф

2 1,374 jour, 04:27 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

НАЧИН НА РАСПРЕДЕЛБА НА СРЕДСТВА И ИЗБОРИ


-Секој член на Македонска Фаланга кој одработил во фирма на единицата добива 3хq5 оружје кое ќе биде префрлено на неговиот профил наредниот ден. Доколку заради објективни причини не се преф … en savoir plus »