Fond on/off

Pershendetje krejt

37 2,480 jour, 09:30 Published in Albania Albania Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Po duhen 25 komente

falemnerit

en savoir plus »

Si gjithe Politika dhe Strategji te gabuara

5 2,424 jour, 16:40 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Nuk eshte artikull i menduar kohe te gjate, por me shume nje mendim i cili rrjedh nga zhvillimet te cilat po shihen,

Shteti (Kryetari, kongresmenet, Komandantat, e te tjere qe kan ndikim ne planifikim dhe zhvillim te strategjive, si gjithe bejn

en savoir plus »

100 vjetori po afron pjesa 2

2 1,834 jour, 10:42 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Te nderuar bashkekombas,

Ne shkrimin e mehershem kam qen kritik per te gjithe udheheqjen tone, por gjithnje duke ju permbajt premtimit te dhene se do te jam nje ze kritkues dhe lavderues, prandaj erdhi koha te beje lavdata dhe jo vetem kritika.

en savoir plus »

100 vjetori po afron

0 1,830 jour, 21:12 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques


100 vjetori po afron kane mbetur edhe 4 dite deri ne diten e madhe, artikulli pasqyron tere at qe eshte arritur per ndere te 100 vjetorit dhe premtimet e bera per kete rast, ku kryetari i shtetit me qeveritaret aktual dhe me nje udheheqje te … en savoir plus »

eAlbania dita 1825 - Premtimet e Kryetarit Jon Kastrioti

13 1,825 jour, 12:05 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Eshte per te te ardhun keq se edhe pas inaugurimit te kahmoteshem te Kryetarit Jon Kastrioti, dhe premtimet e tija te dhena ne fushaten zgjedhore se do ta qoj eAlbanin perpara, asgje nuk u arrit, si duket i ka ra terri i pulave apo e kan kapluar

en savoir plus »