Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Gazeta me botime të veçantë. - http://tinyurl.com/VoLnewspaper

Lëvizja Vetëvendosje [Zgjedhjet Për Deputet]

17 2,102 jour, 15:22 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesPërshëndetje eShqiptarë

Nuk dua që të ju marr shumë kohë me artikullin e radhës por vetem dua që të ju them disa gjëra rreth zgjedhjeve për deputet, këtë radhë ndodhën disa gjëra që e dëmtuan … en savoir plus »

eKuizi i Dituris

15 2,095 jour, 17:18 Published in Albania Albania Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementPërshëndetje eShqipëtarë

Po e shofim të gjithë se argëtimi në lojë ka rënë dukshëm dhe për këtë skemi cfarë të bëjmë apo si tja bëjmë, por në këtë rast unë kam organizuar një … en savoir plus »

Lëvizja Vetëvendosje [Zgjedhjet për Kryetarë]

17 2,093 jour, 09:04 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques
Përshëndetje eShqiptarë.

Të nderuar eShqipëtarë të eShqipërisë krenare, po ju shkruaj si Kryetarë i Lëvizjës Vetëvendosje që pasi kërkova votën tuaj një muaj më parë dhe mora shumicën e votave … en savoir plus »

Lëvizja Vetëvendosje [Aleanca dhe Zgjedhjet për CP]

14 2,082 jour, 23:01 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesPërshëndetje eShqiptarë.

Muaji korrik ishte i sukseshëm në shum sfera, dhe më shum në atë që arriti Presidenti VisarJ me Shqipëtarët duke ruajtur territoret në indi dhe duke rimarrë territoret … en savoir plus »

Lëvizja Vetëvendosje [Kongresi dhe Donacionet]

13 2,077 jour, 13:19 Published in Albania Albania Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesPërshëndetje të gjithëve.

Para pak ditësh Shqipëria u bë me 40 kongresmen dhe 13 prej tyre nga Lëvizja Vetëvendosje ku për fat të keq nuk u … en savoir plus »