Fond on/off

▀▄▀▄ [Predsjednik eHR] Četvrto obraćanje 24.02 ▄▀▄▀

51 il y a 6 jours Published in Croatia Croatia Analyse de guerre Analyse de guerrePoštovana eNacijo,

u treći tjedan mandata ušli smo sa core i koloniziranim regijama u Indiji. Pokušati ću se nadovezati na prethodni članak koji sam objavio. Thailand … en savoir plus »

▀▄▀▄ [Predsjednik eHR] Treće obraćanje 17.02 ▄▀▄▀

66 2,646 jour, 02:13 Published in Croatia Croatia Analyse de guerre Analyse de guerrePoštovana eNacijo,

u drugi tjedan ušli smo sa regijama u Kini i svim regijama u Indiji. U to vrijeme je RW Indija bila blokirana na 24h dok smo RW-ove u Kini puštali … en savoir plus »

▀▄▀▄ [Predsjednik eHR] Drugo obraćanje 11.02 ▄▀▄▀

56 2,640 jour, 04:01 Published in Croatia Croatia Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesPoštovana eNacijo,

probati ću sažeti nekoliko rečenica o događanjima unutar prvog tjedna mandata. Kao što znate prva dva dana vodile su se žestoke bitke protiv … en savoir plus »

▀▄▀▄ [Predsjednik eHR] Uvodno obraćanje-Mr.Kovacic ▄▀▄▀

56 2,635 jour, 06:15 Published in Croatia Croatia Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesPoštovana eNacijo,

zahvaljujem Vam se na ukazanom povjerenju, nadam se da Vas neću razočarati. Preuzimanje vlasti proteklo je u najboljem redu što je bilo i za oč … en savoir plus »

▀▄▀▄ [Predsjednik eHR] Završno obraćanje 3. 2. ▄▀▄▀

103 2,632 jour, 07:39 Published in Croatia Croatia Analyse de guerre Analyse de guerrePoštovani eNarode,

posljednja trećina mandata protekla je u duhu turnira za resurse. Najvažnije je to da smo uspjeli osvojiti core resurse koje smo i željeli. Za 10 … en savoir plus »