Fond on/off

[пакија] - Обраћање грађанима Србије

115 2,611 jour, 10:45 Published in Serbia Serbia Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Поштовани грађани и грађанке еСрбије прво би хтео да се извиним због кашњења мог обраћања јер због нагомиланих обавеза овде и у СЖ нисам стигао да напишем чланак.
Овим путем желим да се захвалим свима … en savoir plus »

[Увек Тврд] Председник еСрбије - Завршно обраћање

78 2,603 jour, 10:03 Published in Serbia Serbia Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Као прво свима вам желим срећну нову годину и предстојеће Божичне празнике. :)

Пре свега бих желео да истакнем да сам пресрећан што сам изборе добио без иједног обрисаног гласа, што доказује да сам на поштен начин изабран за председника еСрбије. :

en savoir plus »

[Увек Тврд]- Уводно обраћање грађанима Србије

34 2,574 jour, 14:24 Published in Serbia Serbia Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПоштовани грађани еСрбије овим путем желим да се захвалим свима који су гласали за мене и пружили ми прилику да будем председник Србије овај месец. Око примопредаје оргова,канала и свег … en savoir plus »

Битни догађаји у протеклих неколико дана

26 2,562 jour, 14:16 Published in Serbia Serbia Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПоштовани саборци,

Иза нас су занимљиви дани, а испред су надам се још занимљивији. Након релативно мирног почетка мандата, напали смо Бугаре након њиховог напада на Грчку и обрисали их за време конгрес … en savoir plus »

Уводно обраћање председника еСрбије [Српски БогОтац]

109 2,546 jour, 13:26 Published in Serbia Serbia Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПоздрав саборци,

Пре свега, желео бих да се захвалим свима који су ми својим гласом поверили овај мандат, свима онима који су својим залагањем допринели да се мој глас чује што даље, али и свом противка … en savoir plus »