Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

News of great Dictator!

Rezultati ankete in velika zahvala!

29 il y a 2 jours Published in Slovenia Slovenia Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesKot sem napisal v prejšnjem članku bom tudi objavil rezultate ankete o podpisu MPP-ja s Poljsko. V Anketi je sodelovalo 81 prebivalcev Slovenije kar je … en savoir plus »

Anketa - Poljska

71 il y a 4 jours Published in Slovenia Slovenia Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesKer je zadnja poteza vlade dvignila toliko prahu »razumljivo« v Sloveniji sem se odločil, da na svojo pest izpeljem anketo. Medtem ko opopzicija, ki … en savoir plus »

Asteria - power grabbing alliance

126 il y a 6 jours Published in Slovenia Slovenia Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesLooking at the recent events in Asteria and how some people are running it I am feeling ashamed that I participate in creating this alliance. At that time … en savoir plus »

Dogodki po svetu vol.52

17 2,586 jour, 07:50 Published in Slovenia Slovenia Analyse de guerre Analyse de guerrePoljska je padla! Argentini in Srbiji s pomočjo ostalih Asteria članic je uspelo nekaj kar se bo pisalo v erep zgodovinskih knjigah. Poljska, ki je vedno … en savoir plus »

Dogodki po svetu vol.51

24 2,579 jour, 04:27 Published in Slovenia Slovenia Analyse de guerre Analyse de guerre
Kot ste verjetno vsi opazili trenutno poteka invazija na Poljsko, ki je že zadnji skoraj dve leti uživala v svojih bonusih in je imela občasno manjše tež … en savoir plus »