Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

News of great Dictator!

Dogodki po svetu vol.52

2 il y a 7 minutes Published in Slovenia Slovenia Analyse de guerre Analyse de guerrePoljska je padla! Argentini in Srbiji s pomočjo ostalih Asteria članic je uspelo nekaj kar se bo pisalo v erep zgodovinskih knjigah. Poljska, ki je vedno … en savoir plus »

Dogodki po svetu vol.51

23 2,579 jour, 04:27 Published in Slovenia Slovenia Analyse de guerre Analyse de guerre
Kot ste verjetno vsi opazili trenutno poteka invazija na Poljsko, ki je že zadnji skoraj dve leti uživala v svojih bonusih in je imela občasno manjše tež … en savoir plus »

Kandidatura za predsednika eSlovenije - SmoothZiga

25 2,569 jour, 12:41 Published in Slovenia Slovenia Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques
Pred nami je veseli december in jaz imam zopet kr veliko časa tako, da sem se odločil, da se ta mesec potegujem za predsednika Slovenije. Kaj veliko o … en savoir plus »

Dogodki po svetu vol.50

21 2,506 jour, 09:36 Published in Slovenia Slovenia Analyse de guerre Analyse de guerreNe morem verjeti, da rubrika »Dogodki po svetu« praznujejo svojo 50to izdajo. Preden sem en savoir plus »

Ali se nam obetajo spremembe v zavezništvih?

39 2,505 jour, 04:53 Published in Slovenia Slovenia Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublikNaj najprej poudarim, da je ta članek poln teorij o dogodkih, ki se mogoče sploh ne bodo en savoir plus »