Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

News of great Dictator!

Vojaški udar

35 il y a 4 jours Published in Slovenia Slovenia Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesV prejšnjem članku sem predstavil nove spremembe v igri, to sta vojaški udar ali diktatura in revolucija. V tem članku se bom osredotočil na to kako bodo … en savoir plus »

Nove spremembe: Diktatura in Revolucija

50 il y a 5 jours Published in Slovenia Slovenia Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesNekateri ste že opazili, da so admini naznanili novo spremembo v igri, ki bo začela veljati jutri. Greš se za Diktaturo in za Revolucijo.

en savoir plus »

Dogodki po svetu vol.53

15 il y a 7 jours Published in Slovenia Slovenia Analyse de guerre Analyse de guerreČe je še pred kakšnim mesecom dni kazalo, da bodo Čile dominitale v Južni Ameriki so trenutno stvari racno obratne. Argentina, je s pomočjo zavezništva … en savoir plus »

Partizani

12 2,632 jour, 09:45 Published in Slovenia Slovenia Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementV času druge svetovne vojne trije partizani, ki jih bomo poimenovali Manicni Poet, hrvatino in Alex Tecka bezijo pred Nemci. Ko pridejo do jase na kateri … en savoir plus »

Če je že Bruce na tapeti... =P

21 2,631 jour, 10:19 Published in Slovenia Slovenia Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementLovita Colonel Bruce in Exclusive ribe in ujameta zlato ribico (ja vem, zlajnano v 3pm že to). Ker je v vsaki zgodbi ista fora tudi tukaj ribica reče, da … en savoir plus »