Fond on/off

завршено-complete

180 1,944 jour, 04:35 République de Macédoine (ARYM) Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

поделбата е завршена
division is completed
en savoir plus »

поделбата е завршена-division is over

151 1,919 jour, 09:40 République de Macédoine (ARYM) Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Поделбата е завржена поделени се околу 10.000 лебчиња и 1.000 оружја

en savoir plus »

Поделба на 50 лебчиња за секој(завршено-end)

81 1,914 jour, 07:10 République de Macédoine (ARYM) Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Поделбата е завршена поделени се околу 8.000-9.000 лебчиња

en savoir plus »

Вечна еМакедонија

18 1,907 jour, 16:10 République de Macédoine (ARYM) Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Здраво еМакедонци!

Како што знаеме сите еМакедонија скоро ја немаше на карта но со текот на времето и со нашето големо напредување успеавме да ја вратиме еМАКЕДОНИЈА повторно во нормала и дури постигнуваме повише затоа да продолжиме во исто … en savoir plus »