Fond on/off

МАКЕДОНИЈА ПРЕД БАНКРОТ. Извештај од 2-то донирање.

42 il y a 7 jours République de Macédoine (ARYM) Affaires et finance Affaires et finance

среда, 20 август 2014
статија бр. 150


Извештај од второто донирање. Се донираа по најмалку 12 000 енергија.

Донатори од ДОНАТОРСКА ГРУПНА ПОРАКА бр. 1

Tiger Macedonia 24 000
Пред: http://prntscr.com/4do66f
Потоа: … en savoir plus »

ДОНИРАНИ 550 000 ЕНЕРГИЈА - ИЗВЕШТАЈ И РЕГРУТАЦИЈА

18 2,457 jour, 08:21 République de Macédoine (ARYM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

вторник, 12 август 2014
статија бр. 149Првото неделно донирање помина успешно, макар што очекував поголем одзив од д4 и д3 играчите. Не знам дали ве исплашија тие 12 000 енергија, наизглед голема цифра ама ако се претвори во дена … en savoir plus »

НЕДЕЛНИ ДОНАТОРСКИ АКЦИИ - Пријави се! [lazarosaMKD]

31 2,453 jour, 08:32 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

петок, 8 август 2014
статија бр. 148


Во договор со актуелниот ЦреП krste83, продолжуваат неделните донаторски акции започнати пред неколку месеци од ORIGINAL MKD.
Новина е што редовно ќе има статија кој донир … en savoir plus »

БИТКАТА ЗА ЗАПАДНА - АНАЛИЗА И ОТЧЕТ [lazarosaMKD]

97 2,441 jour, 11:38 République de Macédoine (ARYM) Analyse de guerre Analyse de guerre

недела, 27 јули 2014
статија бр. 147Еве принтскрин од сите кои ми донираа за КО-то кое го ставав од мојата МУ на крајот на претпоследната и во текот на последната рунда во битката за Западна Македонија....

[img]http://i.imgur.com/[/img] … en savoir plus »

Зоран 1 Македонски разочаран: KE ZEMAM DRUGO DRZAVIANSTVO

63 2,438 jour, 10:16 République de Macédoine (ARYM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Нашата држава ја зафати бран на поскапувања и зголемени даноци па по тој повод редакцијата на А2 направи интервју со Г-дин Zoran I Makedonski (познат и признат борец за еднаквост, правда и слобода), Regulatorna komisija za ceni и Г-д

en savoir plus »