Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap :]
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-644] Ne lőjetek…

12 il y a 2 jours Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Nagy bejelentés érkezett ma: mindenki FP-t fog kapni Fekete Péntek formájában. ^_^

De mi is ez? Leginkább olyan akciók sora, amelyre a legtöbb játékosnak már nincs vagy egyáltalán … en savoir plus »

[DM-643] Ha én…

12 il y a 3 jours Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Ma mindenkinek gold állt a házhoz, hiszen minden játékos 7-tel lett gazdagabb a születésnapi jutalommal, ami nem egy kis összeg, ha azt vesszük, hogy több 10 ezer játékos játszik, de … en savoir plus »

[DM-642] Bombázás…

20 il y a 5 jours Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Emlékszem tavaly is ezt írtam, de most is csak ezt tudom, hogy hozzá tudnék szokni ehhez az állandó jellegű sebzésbónuszhoz… :)

Ha gerillázik az ember, akkor olyan mértékben jön a sebzés, … en savoir plus »

[DM-641] Időnként…

23 il y a 7 jours Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Kösz ezúton is annak a nemes léleknek, akit egy fél bimbóudvar ennyire felkavart, hogy feljelentsen. Nem tudom ki volt, de erősen gyanakszom szeku-ra, mert neki nem tetszett ott … en savoir plus »

[DM-639] …megnyílik

19 2,556 jour, 13:28 Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Nem is gondoltam volna, hogy ennyi lelkes kis olvasóm van, akik még a pénztárcájukat sem restek elővenni, hiszen az első támogatható cikkemnél máris egy goldot hordtatok össze! … en savoir plus »