Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap :]
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-628] …horgot.

4 il y a 4 jours Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Mint már többen is láthattátok meglett a tegnapi nappal a 10. TopFighter napom! Sőt 22. lettem, amit kicsit pazarlásnak érzek, de mivel alig 500 wellness-embe került és 0 csokiból megú … en savoir plus »

[DM-627] Ne habozz…

10 il y a 5 jours Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Ma olvasom, hogy a nagyok „panaszkodnak”: kajás körrel, boosterrel be lehet jutni a TOP100-ba. Aztán ránéztem az aktuális CH sebzésekre és azt látom, hogy alig 100 millió fölött vannak. Ezé … en savoir plus »

[DM-626] Dein Glück…

18 il y a 7 jours Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Végre nálam is megjelent az új csatafelület! Mit is mondjak, szerintem nem olyan rossz az, csak akkor tűnik kaotikusnak, ha épp egy epic csatába csöppen az ember. Viszont addig nemigen fogom … en savoir plus »

[DM-625] Mosom kezeimet…

9 2,519 jour, 10:47 Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Már napokkal ezelőtt be lett harangozva valami meglepetés erre a hétre, de senki semmi biztosat nem tudott. Ma délelőtt megjelent egy kép, amely szintén nem teljesen oszlatja a ködöt, de én … en savoir plus »

[DM-624] Ennyi csalás…

6 2,516 jour, 10:52 Published in Japan Japan Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublikSziasztok!

Na ez a CH-ért zajló csata igencsak elhúzódott és újfent csalásokkal teli, amelyet szerintem adminéknak eszük ágában sem lesz orvosolni.

Ezért ütheti el a sok kis hazafi a … en savoir plus »