Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap :]
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-654] …ingyen nem adják.

9 il y a 2 jours Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Szép lett a profiloldal! :) A sok medált és csilli-villi plecsnit besűrítették, jobb is, mert már egyeseknél így is elfáradt az ujjam, amire a végére tekertem, na persze, sokat nem javult … en savoir plus »

[DM-653] …vég!

16 il y a 5 jours Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Plato ismételten felülmúlta magát és a várakozásainkat, hiszen egy újabb erepes hét kezdődött el a hétköznapokba szürkülve:/

Gondolom kicsik nagyok betáraztak a nagy lehető … en savoir plus »

[DM-652] …megszorító intézkedések.

15 il y a 7 jours Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Azért nem hagyjuk mi magunkat el a gazdaságfejlesztő napok alatt sem, hiszen megy az ökörködés az üzenőfalon és cikkekben egyaránt. Az elvakultabbja pedig még a versírásra is ráadta a fejét.
en savoir plus »

[DM-651] Párosan…

11 2,579 jour, 12:46 Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Nem is tudom, hogy most mit mondjak Plato frenetikus ötletére, amellyel ma örvendeztette meg kis világunkat, hogy jó-e vagy rossz-e! Sokan, illetve szinte mindenki azt mondja, hogy … en savoir plus »

[DM-650] …harc alatt.

7 2,575 jour, 10:29 Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Újra lehet gazdagodni a 10x-es BH-kon, kár, hogy ma se nagyon volt időm/kedvem az ilyesmire. Már csak azért is kár, mert most utánaszámoltam, hogy 50%-os boosterrel kajás körből kijöhetne … en savoir plus »