Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap :]
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-611] Úgy-úgy, Románia…

16 il y a 20 heures Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Tök jó dolog ez az újítás, hogy bárhol lehet cikket kiadni és uszítani a népet! Bár nem tudnék róla, hogy a magyar-román közös emlékezés a régi szép időkre más nemzeteknél is … en savoir plus »

[DM-610] …fanatikus.

13 il y a 3 jours Published in Japan Japan Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublikSziasztok!

Üzenőfalon szinte nap nap után olvasom, hogy pack-ot vennék cc-ért és sokaknak megy is ez az üzlet, csak egyvalamit nem értek benne, hogy miért is jó ez bármelyik félnek?? Persze, aki … en savoir plus »

[DM-609] …az új házamból?

14 il y a 4 jours Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Ma megérkezett jó félórás csirke után a nagy újítás: egyszerre több házat is lehet aktiválni és az értékek összeadódnak! Így fordulhatott elő, hogy egy magamfajta mezei játé … en savoir plus »

[DM-608] …el van tévedve.

19 il y a 5 jours Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Már megint újabb változások a láthatáron, amelyek engem valahogy nem hiszem, hogy nagyon érintenének! Nem is értem, miért ilyen hülye apróságokkal foglalkoznak, ahelyett, hogy gyökeres módosí … en savoir plus »

[DM-607] …halad.

3 il y a 6 jours Published in Japan Japan Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementSziasztok!

Végre már csak egy BH-nyira vagyok az 1000cc-től, és amint meglesz, akkor elmondhatom, hogy erre a hétre is teljesítettem a kitűzött célt. Igaz kevesebb gerillával és több xp-vel, de a 10 … en savoir plus »