Fond on/off

Не знам шо наслов, небитно

18 2,357 jour, 19:33 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Одамна немам нешто напишано, па ноќта врнежлива е соодветна за то.. а и во депресија сум вчера кучето ми умре.


Овај пат ќе напишам нешто, ќе ви презентирам една вистинска приказна, која на времето ми ја кажуваже дедоми, ко мал.. но не сум об
en savoir plus »

Барам лек за синуси

22 2,199 jour, 17:47 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Здраво. ЕВЕ ме пак мене. Овај пат нем да се прам смешен и интересен, овај пат маката ме повика. Барам лек за синуси!!! Некоја бабина деветина? Некој рецепт шо делува брзо, оти не се живеј поќе вака. Сега да не е кока, знам дека делува најбрзо, ама не

en savoir plus »

A1 NEWS (parody)

41 2,128 jour, 19:46 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Денешната статија ќе ја започнам со една многу битна депресивно меланхолична изјава на 1 млад локален депресивец шо крајно ќе ве заинтересира и ќе ви ги промени животите...

[img][/img]
en savoir plus »

Тинкање

41 2,113 jour, 16:29 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Здраво дечиња. По подолга пауза во играва и весникот решив да напишам нешто. Многи има нови во играва не не познаваат нас ВЕТЕРАНИТЕ и златната доба која ја живеевме во играва, ,па гледам некој новинари а1, сител, курци палци, мн надежни дечиња се по

en savoir plus »

Не е битен насловот

12 1,986 jour, 14:17 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Не знам колку време паѓав.Не се сеќавам. Знам беше долго, и не се гледаше тлото, а јас не гледав на долу,упорно се пулев таму горе, во точката која стануваше се помала и помала, какошо паѓав. Таму горе, кај шо цел живот копнеам да бидам, кај шо сите

en savoir plus »