Ambiente de fondo si/no

[sarmetina] Карма

13 Día 2,239, 17:51 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debates y análisis político Debates y análisis político

Неодамна и кажав збогум на играва. Акаунтов го игра друг играч, а јас, ете така од време на време користам прилика за да видам што се случува...

Добро, катастрофа и не е некој збор кој може да ја опише ситуацијата, но тоа е... нема што да се каже

leer más »

[sarmetina] Почна Baby Boom акцијата - еве што треба да правите

32 Día 2,145, 02:17 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

[sarmetina] Почна Baby Boom акцијата - еве што треба да правите
http://www.erepublik.com/en/article/-sarmetina-baby-boom-1-2325728/1/20
~~shout~~


Дечки, поздрав.

Како што беше најавено, денеска почнува BB акцијата. Иако сум у големи гу … leer más »

[sarmetina] Нов Baby Boom

54 Día 2,142, 15:52 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

[sarmetina] Нов Baby Boom
http://www.erepublik.com/en/newspaper/press24-mk-243233/1
~~~shout~~~


Точно 165 дена по последниот [url=http://www.erepublik.com/leer más »

[sarmetina] Вистината најмногу боли

73 Día 1,977, 06:38 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social[sarmetina] Вистината најмногу боли
http://www.erepublik.com/en/article/-sarmetina-1-2247690/1/20Еј колку време помина откако поселден па … leer más »

[sarmetina] Успешен Baby Boom - честитам еМакедонци

58 Día 1,853, 13:06 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Последната акција за привлекување на нови играчи кој почна пред два дена, ја оценувам за успешна.
Со околу 1400 нови играчи, мислам дека направивме добар прилив, за што ви честитам на сите кои вложивте пред се време, а потоа и виртуелни пари, лебови

leer más »