Ambiente de fondo si/no

ПРОШЛИОТ МЕСЕЦ ОД ЕДНА ДРУГА ПЕРСПЕКТИВА

25 Día 2,785, 17:27 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debates y análisis político Debates y análisis político


На почетокот на мандадот рибарот фантом ни вети задржување на постојаните сојузници и стекнување на нови http://www.erepublik.com/en/article/-1344-2527924/1/20 , но што се случи на крајот на неговиот мандат ?


Чиле ни го сврте грбот то … leer más »

ТОП 5 ЉАКСИЊА ВО ЕМАКЕДОНИЈА

19 Día 2,770, 17:54 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social


Љаксе број 5

Ова е љаксе женски род живее на една планина блиску нашата граница со браќата бугари, тргна преку мирцање да ја најде среќата своја во светот за да излезе од селото и стигна до Маџарска, меѓутоа не е све готово дури не се став … leer más »

ПУКАМЕ ПРОТИВ ДИКТАТОРОТ

33 Día 2,767, 17:33 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análisis de la guerra Análisis de la guerra


КРАТКО И ЈАСНО СИТЕ ШТО ЈА САКААТ МАКЕДОНИЈА ЌЕ ПУКААТ ПРОТИВ ДИКТАТОРОТ

На Македонија не и треба диктатор од наша страна зошто ќе ни ја остави касата празна и тие пари што ги имаме ќе ни отидат, а никакво фајде од диктаторството, освен ли … leer más »

ЉУБОВТА НА ФАНТОМ КОН ДИКТАТОРСКИОТ МЕДАЛ

24 Día 2,763, 08:41 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debates y análisis político Debates y análisis político

Значи дечкото ај што има две лица туку нема никаков срам, првин почна да го трола Персеј за да не му го врати медалот, па виде не виде почнаа да го пљукаат сите мораше да му го врати, таман смисли друг план да стигне до него и се кандидираше за цре

leer más »

ОБЕЛОДЕНУВАЊЕ НА СУРОВАТА ВИСТИНА ЗА ЧИЛЕ !!!

76 Día 2,751, 15:02 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análisis de la guerra Análisis de la guerra

Жално но вистинито и покрај тоа што ни се претставуваат како пријатели Чиле не смееше да ја нападне грција и да го прекрши НАПОТ што го имаат со грција за ненапаѓање.

Иако Чиле најави дека ќе слета во египетските региони кој што се под контрол

leer más »