Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

The Newspaper That Tells The Truth

Околу медот и памукот

40 Day 1,514, 17:51 Croatia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentПочитувани
Во услови кога немаме ниедна територија, според некои шпекулации бизнисот со мед цвета и бројот на медарите е се поголем.
[img]http://[/img] … read more »

ONE's STRATEGY

40 Day 1,507, 08:34 Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

СТРАТЕГИЈАТА НА ОНЕ СОЈУЗОТ РАЗОТКРИЕНА:
read more »

True Friendship!!!

44 Day 1,506, 07:02 Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

I JUST WANT TO SAY: HUNGARIANS, I LUV YA ALL

HAIL
read more »

[MoFa] Оставка

40 Day 1,485, 14:28 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


Почитувани,

Со искрено жалење морам да соопштам дека обврските од реалниот живот си го направија своето и поради тоа морам да поднесам неотповиклива оставка на фу … read more »

Тие што имате 4ка како заменска фoрма за буква во никот

51 Day 1,427, 16:55 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добровечер мили мои.
Во оваа кратка но јасна статија сакам да дадам само една порака:
Сите што имате 4ка во никот ве молам заштитете ја околината околу себе, реци
read more »