Ambient on/off

Предлог- Како поорганизирано да се пука

18 Day 1,453, 05:22 Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Идејата за оваа статија ми дојде на 10.11 2011 кога го земав првиот БХ медал. Имав собрано зимница и онака интуитивно почнав да пукам во третата битка во Атика за да земам медал. За минутка испукав 200-300к кога увидов дека и Аексил пука во истата би

read more »

Hypnotoad Commands You

0 Day 1,444, 03:17 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Hypnotoad Commands you:
SUBSCRIBE TO THIS NEWSLETTER!!
SUBSCRIBE TO THIS NEWSLETTER!!
SUBSCRIBE TO THIS NEWSLETTER!!read more »

Дури ги чекаме манекените од Милано да нападнат

14 Day 1,210, 12:13 Republic of Macedonia (FYROM)


И мене ми е досадно како и на повеќето вас да ги чекам манекените од Италија да нападнат. Со цел да ве расположам и за да ви помине времето најдов некои изреки на познати Македонци низ светот и нивното размислување за војната хахахаха. Незнам за си … read more »

Пронајди го натрапникот (прв дел)

7 Day 1,195, 04:42 Republic of Macedonia (FYROM)

read more »

Весела Математика: Формула за продуктивност и пресметка на плати за работниците

10 Day 1,185, 13:48 Republic of Macedonia (FYROM)

[Не сум навикнат на новиот текстуален едитор извинете ако имам некој грешки]

Гледам дека дека многу млади бизнисмени вклучувајќи ме и мене отворија фирми и не гледаат како да ги формулираат платите, туку само гледаат да ја стават највисокат … read more »