Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Vesnik vo koj gi ima informaciite koi vas ve interesiraat,za naj vlijatelnite IGRACI vo eMakedonija !
INTERVJU Magazin
STO IMA NOVO
lista na intervjua > http://www.erepublik.com/en/article/sto-ima-novo-1636028/1/20

Нема поголем пораз од откажувањето !

35 Day 2,314, 04:04 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ниту една окупација не е трајна, доколку ние не одлучиме да биде трајна !

За реланоста нема што да пишувам, сме минале низ се и сме опстоиле би било смешно да правиме споредба со маките кои ги имаме на оваа игра, но доколку го земеме примерот о
read more »

Македонија и сојузите

47 Day 2,287, 03:18 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Пред година ипол добивав дневно по пет пораки, од видни играчи кој ги споделуваа идеите за тоа како да функционира еМакедонија иако незнам зошто мене ми пишуваа и тоа прекина и но повторно веќе неколку недели добивам пораки со идеи како да функционир

read more »

Интервју/Röportaj со/ile AttilaBleda

63 Day 2,286, 09:47 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


AttilaBleda (кој пишуваше статии за еМакедонија и намерно му е избришан стариот акаунт и статиите), во минатото кога беа во … read more »

Доказ дека е Voix of Macedonia

23 Day 2,224, 11:53 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Денес добив пм од Voix of Macedonia Resurrected и долго време се се расправавме, дали е тој, или не е тој и на крај добив идеа да му пишам на неговиот е маил што го правевме првото интерв

read more »

Интервју со Krvnikot

29 Day 2,196, 06:02 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Да не биде долго интервјуто за читање има дванаесет прашања, тоа беше единствен проблем, инаку за денешниот гостин ќе кажам дека треба да сме среќни што имаме таков еМакедонец инаку ќеread more »