Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Éljen a szólásszabadság! Csak szóljon is.. :)

[Q7 update] Max sebzés kalkulátor by kOrGLYDAD

6 Day 1,723, 12:16 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Kedves eMagyar polgárok!
A napokban megcsináltam a max sebzés kalkulátort, frissítettem. Mostmár a Q7-es fegyverrel számolja a maximum sebzésedet.

Aki nem ismerné a lényege:
- Beírod az erődet
- Kiválasztod a rankodat
- Beírod … read more »

Olimpiai érmeseink! Megvan a 7., 8. arany és 3. , 4. ezüst! \o/ Risztov Éva!!

14 Day 1,723, 03:20 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Sziasztok!

Ahogy érem születik az olimpián megpróbálom egyből frissíteni és postolni! Nem kell subolni, de vote-l adózzunk a nagyságuk előtt!! Hajrá magyarok!!!!


read more »

Olimpiai érmeseink! Megvan a 5. arany!! Megvan a 6. arany!! \o/

8 Day 1,722, 11:25 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Sziasztok!

Ahogy érem születik az olimpián megpróbálom egyből frissíteni és postolni! Nem kell subolni, de vote-l adózzunk a nagyságuk előtt!! Hajrá magyarok!!!!


A … read more »

Oliimpiai érmeseink! KÉT ARANY, EGY BRONZ!\o/ Berki ,Pars , Módos !

18 Day 1,720, 08:22 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Sziasztok!

Ahogy érem születik az olimpián megpróbálom egyből frissíteni és postolni! Nem kell subolni, de vote-l adózzunk a nagyságuk előtt!! Hajrá magyarok!!!!read more »

[Magyar Légió] Elnöki választás! Szavazz Laurh-ra!

3 Day 1,720, 00:11 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysisKedves légiósok, választópolgárok, szimpatizánsok, párttagok!

Nem sokat fogok ebbe a cikkbe írni, mert már megírták helyettem ezért csak arra kérnénk titeket, hogy a mai választá … read more »