Ambient on/off

Media Mogul Акција [Пријавување]

180 Day 1,259, 02:18 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Пред околу 1 месец со мојот стар акаунт SkopjeSevercanec направив една голема и успешна ММ акција каде што се пријавија 130+ весници.Би сакал повторно истото да го направам.Затоа … read more »

Превара !!!

24 Day 1,257, 02:47 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentОвој или некој друг ако ви прати ваква порака не го отварајте линкот...
Којзнае што превара е !

[url=http://img232. … read more »

Нов весник ...

47 Day 1,256, 04:41 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentЕте дојде време и јас да отворам весник...Сите многу добро знаете со која цел отвараме весник.Се надевам дека медалот брзо ќе го добијам.Нема многу да пишувам затоа што знам дека нико … read more »