Ambient on/off

ММ Акција [ПРЕТПЛАТУВАЊЕ]

61 Day 1,303, 02:36 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentПред 2 дена најавив ММ Акција и денес ги објавувам весниците.Прво што треба да направите е да се претпл … read more »

ММ Акција [ПРИЈАВУВАЊЕ]

117 Day 1,301, 07:30 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Не сум пишал статија долго време,освен оние што Плато ми ги избриша и што јадев привремен бан заради тоа... ама нема везе.
Еве ме после некое време,ви се обраќам преку мојот весник...
Знам колку секој од вас го посакува Media Mogul медалот,з

read more »

Ученици (Стрип број 1)

56 Day 1,273, 02:23 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Решив и јас да почнам да правам еРепублик стрипови.Денес можете да го видите првиот број,а понатаму и другите изданија доколку имам мотивација.Се надевам ќе ви се допадне.


За поголема слик

read more »

Hail ScymeX !

22 Day 1,272, 01:29 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Оваа статија требаше да излезе пред некој ден,ама поради големите bug-ови во играта немав шанси да ја напишам.Се работи за војната со еИталија и италијанецот Colinar.Нема да пишувам многу се ќе проследите низ слики...

ScymeX vs Colinar - тоа е

read more »

Лаком 'гз !

21 Day 1,271, 02:48 Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial businessСите добро знаете дека се појавија долго очекуваните промени.Кога се појавија промените админиве нешто заебале па се мучеа да ја попраат играта,ама не сакам за тоа да пишум.Р … read more »