Ambient on/off

Господ и Човекот!!

12 3 days ago Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Кога Бог го создал магарето му рекол:
– Ќе работиш од утро до вечер и ќе го носиш најголемиот товар на грбот. Ќе јадеш трева и нема да си многу паметно. Ќе живееш 50 години.
Тогаш магарето му рекло:
– 50 години таков живот е многу. Дај ми само 30

read more »

Plato e glup i dava glupi misii...

38 Day 2,482, 09:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Aj posledni 25 komentari ve molam da ja zavrsam misijata da mi se trgni od glata :D

read more »

Kocani Vareni topli ! :)

29 Day 2,482, 06:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

daj pisete po nekoj komentar da ja napram misijata so 25 komentari... fala odnapred i od nazad :P

read more »

aj 25 komentari pls

32 Day 2,481, 12:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

daj da soberime 25 komentari oti nisto ne prajme...

read more »

Gaol4e - кандидат за конгресмен во Тhrace [ОеМ]

14 Day 1,462, 10:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Ете ја и мојата официјална кандидатура за конгресмен во регионот Thrace од најголемата партија во Македонија ОеМ... ете нешто за мене:

->поштен сум не крадам не лажам и не спијам на таван оти глувци има...

-->Костаплер сум од мајка роден и зат

read more »