Ambient on/off

Wine,Love and Roses!!

18 Day 2,825, 08:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment...Црвена свилена постела и неколку црвени рози...
Малку црвено вино во кристалните чаши,тивка музика и неколку свеќички....
Но ништо од ова не може да го замени твоет … read more »

My Sexy Sunshine!!

32 Day 2,820, 13:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentВедро и свежо утро...бледи сенки од немири...звук на осаменост,поглед кон копнежот и вракање на бесконечноста...Ми смрди мирисот на разделбата...тапа болка во градите и не … read more »

Битолски Речник!!

50 Day 2,800, 16:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ЕВЕ ВИ ЛИНК ОД КАБАДАЈАТА БИТОЛСКИ :)
Мал фонд на зборој кој ке ви помогнат да се снајдите ко ке дојте во Битола. :)

Чупе - Девојче
Стило - Пенкало
Чакмак - Запалка
Сабасаба - Рано наутро … read more »

SCAMER!! SCAMER!! SCAMER!!

65 Day 2,714, 14:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Epa dojde red i jas da pisam deka me zaebal nekoj makedonec...ustvari nas ako ne te zaebe ne znam koj...Sekogas od nasite si patime,nego da ne go tupam mnogu pazete se od ovaj prevarant koj prodava lazno tenkovi mu prativ 10k cc za 2000 Q7 tenkovi i

read more »

Господ и Човекот!!

12 Day 2,684, 06:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Кога Бог го создал магарето му рекол:
– Ќе работиш од утро до вечер и ќе го носиш најголемиот товар на грбот. Ќе јадеш трева и нема да си многу паметно. Ќе живееш 50 години.
Тогаш магарето му рекло:
– 50 години таков живот е многу. Дај ми само 30

read more »