Ambient on/off

Поделба - q5 храна

14 Day 2,293, 01:34 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво пријатели!

Пак продолжив со играње на eRepublik и правам нова поделба од 50 единици q5 храна.

Само напишете го бројот на Vote и Subscribe.

Поздрав!

read more »

Мала поделба-Завршена!

18 Day 1,908, 06:22 Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Акцијата заврши...

Добитниците нагласени во коментарите...

Не заборавајте...

После оваа акција следи друга затоа бидете приклучени!!

Peace Off!

read more »

Прва статија!!

0 Day 1,905, 04:15 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Како за прва статија нека биде оваа вицотека...

Трпана го прашува синот:
- Сине, зошто во последно време не се дружиш со Стојан?
- Па мамо, дали ти би се дружела со некој кој пие, пуши и се дрогира?
- Секако дека нема!
- Епа ете, гледаш, не са

read more »