Ambient on/off

|MO| Plan i program za mjesec jun

11 Day 2,027, 01:03 Published in Montenegro Montenegro First steps in eRepublik First steps in eRepublikDragi sugrađani,

Ministarstvo obrazovanja će u ovom mjesecu ponovo biti aktivno nakon nešto više od 100 dana pauze. Prije dva mjeseca, moja ekoleginica simply je planirala rad u … read more »

MO - Plan i program za mesec April (1,969)

7 Day 1,969, 04:50 Published in Montenegro Montenegro First steps in eRepublik First steps in eRepublikUvod

Nakon više od četrdesetak dana pauziranja, Ministarstvo Obrazovanja će nastaviti sa edukacijom novopridošlih a i starijih igrača eCrne Gore. … read more »

MO- Moja mjesta

7 Day 1,915, 13:48 Published in Montenegro Montenegro First steps in eRepublik First steps in eRepublikTema ovog tutorijala je: Moja mjesta.

Ono što nove igrače najviše interesuje kada je ova oblast u pitanju jeste sljedeće: Šta je bolje: podići fabriku read more »

Ministarstvo Obrazovanja eCG - Ugovor o treningu

10 Day 1,912, 05:07 Published in Montenegro Montenegro First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Obzirom na činjenicu da je u eCrnoj Gori skoro bio manji Baby Boom i da je došlo do priliva novih igrača, u ovom članku ću objasniti eBebama i nešto starijim igračima sve o Training Contract-u (Ugovoru o treningu).

[img]http://ultraphoto.org/[/img]

read more »

MO- Profil

12 Day 1,911, 09:53 Published in Montenegro Montenegro First steps in eRepublik First steps in eRepublik


Pozdrav!


Kao što ste mogli da vidite u uvodnom obraćanju, napravljen je program prema kojem će se raditi tutorijali za ovaj mjesec.
Mnogi misle da ću ja da pravim poptuno nove tutorijale, iako već postoje tutorijali koji su rađeni jako dobro … read more »