Ambient on/off

Ministarstvo Obrazovanja eCG - Ugovor o treningu

10 Day 1,912, 05:07 Published in Montenegro Montenegro First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Obzirom na činjenicu da je u eCrnoj Gori skoro bio manji Baby Boom i da je došlo do priliva novih igrača, u ovom članku ću objasniti eBebama i nešto starijim igračima sve o Training Contract-u (Ugovoru o treningu).

[img]http://ultraphoto.org/[/img]

read more »

MO- Profil

12 Day 1,911, 09:53 Published in Montenegro Montenegro First steps in eRepublik First steps in eRepublik


Pozdrav!


Kao što ste mogli da vidite u uvodnom obraćanju, napravljen je program prema kojem će se raditi tutorijali za ovaj mjesec.
Mnogi misle da ću ja da pravim poptuno nove tutorijale, iako već postoje tutorijali koji su rađeni jako dobro … read more »

MO- Program za mjesec februar

12 Day 1,908, 04:24 Published in Montenegro Montenegro Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Čast mi je da se još jednom obratim javnosti eCrne Gore ispred Ministarstva obrazovanja i da vas obavijestim da će ministarstvo biti aktivno,što se edukacije tič … read more »

M.O. Ekonomski modul i odjavni članak

13 Day 1,901, 13:23 Published in Montenegro Montenegro First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Na kraju prošlog članka obećao sam vam da ću uraditi i video tutorial o ekonomskom modulu. Medjutim, ako uzmem u obzir to koliko je važeći ekonomski modul katastrofalan, lako bi mi se moglo desiti da u sred tutoriala počnem da psujem. Da se to, ipak,

read more »

Dobrodošlica novim igračima eCrne Gore

22 Day 1,894, 09:45 Published in Montenegro Montenegro First steps in eRepublik First steps in eRepublik

"Dobro nam došli mladi drugovi!", nekada je bio slogan koji je bio ispisivan crvenim slovima na bijeloj podlozi i koji je dočekivao nove vojnike na kapijama kasarni u vrijeme "velike" Jugoslavije - SFRJ.

Obzirom na to da se u ovoj … read more »